Centre Psicopedagògic i logopèdic STRAD

El Centre Psicopedagògic i logopèdic STRAD, treballa des de fa més d'una dècada a Sarrià de Ter (Girona), dirigit per la psicòloga i psicoterapeuta Maria Brunsoms i Ayats, amb una llarga trajectòria i experiència professional. L'objectiu és ajudar als nens i nenes a superar les dificultats d'aprenentatge i retard escolar, els problemes de parla i llenguatge, dislèxia, dèficit d'atenció i concentració, problemes d'hiperactivitat , trastorns emocionals i habilitats socials. Moltes famílies ja han confiat en el nostre equip format per experts professionals del camp de la psicologia, psicopedagogia, logopèdia i educació.

Disposem d'una Aula d'Estudi, per ajudar als vostres fills, que sense tenir problemes d'aprenentatge, els hi costa aprovar alguna assignatura. Posem a la vostre disposició un grup de professors titulats que ajudaran al vostre fill o filla a aconseguir els resultats desitjats, elaborant un pla d'estudi personalitzat.

El professionals del centre STRAD, treballem conjuntament amb la família per donar pautes per poder fer a casa.

El nostre centre també es coordina directament amb les escoles i ens hi desplacem per parlar amb els tutors i així poder fer un treball conjunt per ajudar millor al nen/a en les seves dificultats escolars. També ens coordinem amb altres professionals que directament tinguin relació amb el nen/a, EAPS, diferents especialistes mèdics: pediatres, oftalmòlegs, otorinolaringòlegs , entre altres.

El Centre Psicopedagògic i logopèdic STRAD està situat en unes acollidores instal·lacions. Un local de planta baixa i fàcil accés, equipat amb aules d'estudi, sala d'informàtica i també disposem d'una aula gran per fer les classes de reforç amb grups de cinc alumnes com a màxim i així poder respectar les distàncies de seguretat.